Wie zijn de Maatjes van VHL

Maak kennis met ons

Camiel Verhagen

Afgelopen najaar heb ik de Maatjestraining gedaan en sinds oktober mag ik mij officieel Maatje noemen.
Helaas heb ik tot nu toe geen hulpvrager toegewezen gekregen, maar dat komt hopelijk snel. Ik woon in Ameide, ben getrouwd en heb twee kinderen van 11 en 8 jaar oud. Ik werk als agrarisch adviseur bij een accountantskantoor. Daarnaast sport ik graag (tennis en wielrennen) en ben ik graag in de tuin bezig.
Na diverse jaren actief geweest te zijn in diverse vrijwilligersfuncties, was ik op zoek naar een andere uitdaging op vrijwilligersgebied. Op een gegeven moment kwam ik op internet Schuldhulpmaatje tegen. Dat sprak me gelijk erg aan. Vooral de combinatie van financiën en sociale factoren past bij mij. Ik vind het fijn om mensen te helpen en door mijn werk heb ik een financiële achtergrond. De afgelopen maanden heb ik aan een paar (digitale) intervisie bijeenkomsten meegedaan. Ik vond het erg leuk en leerzaam om op die manier andere Maatjes te spreken.

Maatje in regio Zederik
maatjecamiel@maatjevijfheerenlanden.nl
06-13622300