Wie zijn de Maatjes van VHL

Maak kennis met ons

 

Carolijn Evertse-Westerhoud

44 jaar oud, getrouwd met Harald Evertse en we hebben een dochter van 12 jaar oud Roos. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, boeken lezen, uitgaan, steden bezoeken en we zijn nogal actief bij de KNWU.
Wat ik het leukste vind om te doen betreft het maatjeswerk is het uitzoeken. Het liefste heb ik een doos met papieren en dan zelf te ordenen, overzichten te maken en dan samen te werken naar een goed resultaat. Wat mijn passie is om maatje te zijn is om mensen te helpen. Dat ze blij zijn. Dat ze het weer zien zitten en weer zin hebben in he t leven.
Wat ik het belangrijkste vind is dat ze je het vertrouwen doet geven Naast vrijwilliger te zijn bij maatjes werk ik ook nog bij de voedselbank wat ik met veel enthousiasme doe. Ik beoordeel daar de mensen of ze wel of niet recht hebben op een voedselpakket. Ook kom ik in contact met veel instanties. Dan vertel ik ook wel eens over maatje zijn en dat ze daar ook eventueel gebruik van kunnen maken. Zodat ik hoop dat we hier ook wat drukker gaan krijgen. De vraag waar ik goed in ben dat is dus uitzoek werk. Heerlijk om te doen. Ook vind het super leuk om schema’s te maken en deze in te mogen vullen.

Maatje in regio Zederik
maatjecarolijn@maatjevijfheerenlanden.nl
06-36510610