Wie zijn de Maatjes van VHL

Maak kennis met ons

Gijs van den Berg

Getrouwd met Annely en vader van 3 geweldige kinderen.
In het dagelijks leven ben ik deels werkzaam als financieel adviseur (hypotheken/verzekeringen) en daarnaast mede-eigenaar van Hubo Meerkerk. Tevens voorzitter Oranjevereniging Nieuwland en penningmeester rommelmarkt Nieuwland.
Ik heb me opgegeven als maatje omdat ik graag mensen help. Omdat ik goed ben (heb ik mij laten vertellen) in analytisch denken/werken en ik sociaal ingesteld ben, lijkt me dit goed te passen. En het lijkt me natuurlijk ook heel erg leuk om te doen, om een hulpvrager op die manier toch weer een stukje geluk terug te kunnen geven. Want geluk, daar heeft iedereen recht op.
Ik heb nog geen hulpvrager gehad op dit moment (mei 2021), dus kan nog niet uit ervaring spreken. Wat me minder leuk lijkt, maar het zal zeker voorkomen, is dat je jezelf volledig wilt inzetten voor een hulpvrager, maar dat diegene zelf weinig moeite doet. Het moet uiteindelijk, ook hierbij, wel van twee kanten komen.
Ik ben heel benieuwd naar wat er komen gaat en deel graag ervaringen, zowel positief al negatief.
Iedereen veel succes en we gaan elkaar vast nog tegenkomen!

Maatje in regio Zederik
maatjegijs@maatjevijfheerenlanden.nl
06-51822336