Wie zijn de Maatjes van VHL

Maak kennis met ons

Marcel Huiveneers

Geboren 1960 te Sittard, gehuwd met Inge en nu wonend in Vijfheerenlanden. Zoon & dochter wonen inmiddels beide met partner op zich zelf.
Heb al eens eerder geschreven dat ik me zelf een schuldhulp-gevoel zou aan praten indien ik niet als maatje zou aanmelden.

Sterke kanten:

  •  Overzicht verkrijgen in een onoverzichtelijk iets.
  •  Sterk analytisch inzicht (Excel is mijn speeltje)
  • Staat graag mensen bij.

Zwakkere kanten:

  •  Geduld (ondanks dat , dat een schone zaak is. Is dat bij mij niet sterk ontwikkeld)

Heb inmiddels een hulpvrager gehad waarbij er veel meer speelde dan alleen financiële zaken. Heb daar diverse gesprekken mee gehad die ook veel verder gingen dan alleen het financiële stukje. Betreffende hulpvrager is inmiddels overgenomen door Avres.
Door de wereld om ons heen met alle Corona gevolgen van dien bijna geen verenigingsactiviteiten. Daar haalde ik veel energie uit. En dat kom ik nu een beetje te kort. Al met al, doe minder en heb minder fut. Hoop dat dit snel weer omkeert zodra de wereld weer terug kan naar het oude normaal. Werk momenteel nog een normale werkweek met zo nu en dan ook nog wat extra uurtjes en doe dat net zoals alle verenigingsactiviteiten en het werk als maatje alles met veel voldoening. Hoop zo snel mogelijk weer op een normale samenleving. Al dat thuis werken hoeft voor mij niet meer. Ben veel liever onder de mensen. Wil ook graag weer samen met de hulpvragers en ook met de maatjes aan een tafel zitten.

Maatje in de regio Vianen
maatjemarcel@maatjevijfheerenlanden.nl
06-30169101