Wie zijn de Maatjes van VHL

Maak kennis met ons

Truusje spek

In 2020 ben ik schuldhulpmaatje geworden.
Ik woonde twee jaar in Lexmond en zocht zinvol vrijwilligerswerk in de buurt. Met mijn achtergrond bij Divosa, de koepelorganisatie van sociale diensten, heb ik wel kennis van armoede en schuldhulpverlening, maar vooral vanuit de theorie. Tijd voor de praktijk. Ooit ben ik mijn carrière begonnen bij de sociale dienst en ik had weer zin in de werkvloer, de contacten met de mensen waar het om gaat.
Coaching en motiveren zijn mijn sterke punten. Ik heb een opleiding voor personal coach en communicatie was mijn werk, het langst Tivoli/Vredenburg.
Rekenen en budgetteren kan ik wel, maar als het ingewikkeld wordt dan kan ik daar waarschijnlijk wel wat hulp bij gebruiken.
Cultuur in brede zin is mijn hobby. Ik woonde hiervoor in Utrecht en daar ging (en ga ik binnenkort weer) vaak naar theater, concerten en film. In de buurt van Lexmond wandel ik veel, het is hier prachtig in elk seizoen.

Maatje in regio Zederik
maatjetruusje@maatjevijfheerenlanden.nl
06-30421248